Dynamis woningmakelaars, een krachtige samenwerking

Geschreven door Jeroen van Bokhoven MRE RM MRICS op 8 september 2021

Twaalf vooraanstaande woningmakelaars uit diverse regio’s in Nederland bundelen hun krachten via Dynamis Woningmakelaars. Een keer of zes per jaar zitten we samen om de best practices uit de provincies met elkaar te delen. Dat kan ook gemakkelijk. We zijn immers collega’s. Dat praat toch makkelijker dan met lokale makelaars, die in dezelfde vijver vissen.

Het maximale resultaat voor de klant
Het doel van deze overleggen is om onze dienstverlening op een nog hoger niveau te krijgen en steeds weer onderscheidend te zijn. Uiteindelijk leidt dit tot het maximale resultaat voor onze klanten. En precies dat is waarvoor we het allemaal doen.

Recent hebben we twee nieuwe labels geïntroduceerd, Dynamis Exclusief en Digidomus. Ze krijgen momenteel volop aandacht en ze laten zien dat we inderdaad op een andere wijze te werk gaan. Dit is een fijne bevestiging van al ons werk.

Dynamis Exclusief
Dynamis Exclusief richt zich – zoals de naam al zegt – op het exclusieve woningsegment. Onze specialisten geven deze woningen met een exclusief karakter een eigen platform. De doorgaans statige villa’s, riante landhuizen en prachtige appartementen krijgen alle aandacht op www.dynamisexclusief.nl.

Digidomus
De krapte op de woningmarkt zorgt ervoor dat mensen met de handen in hun haar zitten. Het is moeilijk om een passende woning te vinden en als er dan een juweeltje voorbijkomt, dan is het maar te hopen dat ze mogen gaan bezichtigen. Het zit immers al snel vol.
Met Digidomus proberen we die frustratie voor te zijn. We gaan de zoekers in een vroeg stadium helpen met de zoektocht naar hun droomhuis. Hun woonwensen worden proactief gepubliceerd op meerdere plaatsen. Potentiële verkopers zien dit en kunnen hierop reageren. Wij matchen vervolgens de zoeker met het huis. Tijdens de zoektocht inventariseren we de interesse in de eigen woning, opdat we snel kunnen handelen als de droomwoning is gevonden. We zoeken zo naar een win-win situatie.

Inspelen op de markt
Dynamis Exclusief en Digidomus zijn slechts twee voorbeelden van de wijze waarop wij inspringen op de actualiteiten in de particuliere woningmarkt. We zien waar vraag naar is en hoe wij onze klanten zo goed mogelijk kunnen helpen.

Altijd weer up to date
Door ons periodiek overleg weten we wat speelt in Nederland, in iedere provincie, in iedere plaats en in iedere straat. Dat is de kracht van Dynamis: landelijke dekking, regionale diepgang en uniforme werkwijze.

Dynamis woningmakelaars, een krachtige samenwerking
Jeroen van Bokhoven MRE RM MRICS
Neem contact op met Jeroen