General Technical Support verhuist!

General Technical Support verhuist!

Vanwege de uitbreiding van de bedrijfsactiviteiten en groei van het personeelsbestand zal General Technical Support per 1 april 2019 verhuizen naar Keizersveld 43D in Venray.

De kantoorruimte is een onderdeel van een modern en representatief bedrijfsverzamelgebouw op bedrijventerrein Keizersveld. De totale oppervlakte is circa 120 m2. Bij de gehuurde kantoorunit horen tevens 4 parkeerplaatsen.

General Technical Support B.V. is een jong bedrijf, gespecialiseerd in personele dienstverlening in de techniek. Het bedrijf is opgericht in 2012 door Pascal Mulders en Peter Stikkelbroeck. Beide heren zijn hun hele carrière al actief op het snijvlak van techniek, mensen en ondernemen. De markt van machinebouw en -onderhoud én de mensen in deze branche kennen zij daardoor als geen ander.

Dankzij de vele jaren ervaring van Pascal en Peter is General Technical Support uitgegroeid tot een specialist in technisch personeel voor machinebouw en -onderhoud. Door goed te luisteren naar opdrachtgevers en naar de technici ontstaat er een match die werkt voor alle partijen. Professionaliteit, betrouwbaarheid en transparantie zijn begrippen die deze organisatie kenmerkt.

Boek en Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie