Geusselt Businesspark Maastricht verwelkomt IGE+XAO als nieuwe huurder

Geschreven door Kevin Weltens BBA op 2 januari 2023

Binnenkort neemt IGE+XAO Group, onderdeel van Schneider Electric Group, hun intrek in bouwdeel Westpark van het Geusselt Businesspark in Maastricht. Hier krijgt IGE+XAO de beschikking over ruim 600 m² hoogwaardige kantoorruimte op de 3e verdieping.

IGE+XAO biedt elektrotechnische CAE-softwareoplossingen aan voor het ontwerpen van elektrotechnische schema’s voor alle mogelijke vakgebieden binnen de elektro engineering. Van eenvoudig single user gebruik tot zowel uitgebreide multi-user oplossingen. Inmiddels werken er bijna 400 medewerkers in 20 landen aan de ontwikkeling van de software, de verdeling en de ondersteuning, aangestuurd vanuit het hoofdkantoor in Toulouse, Zuid-Frankrijk.

De afgelopen twee jaar zijn de kantoorgebouwen rondom Stadion Geusselt, verzameld onder de naam Geusselt Businesspark, uitgebreid gerenoveerd. Hierbij zijn de gebouwen voorzien van moderne entreepartijen en hoogwaardige technische voorzieningen. Dit heeft geresulteerd in het aantrekken van diverse nieuwe huurders zoals Polartec, Stichting Kom Leren, Mondriaan en Itsme.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op in nauwe samenwerking met BNP Paribas Real Estate, welke het asset management verrichten namens de eigenaar Bryant Park Netherlands Acquisition.

Geusselt Businesspark Maastricht verwelkomt IGE+XAO als nieuwe huurder
Roger Vloet RM RT
Neem contact op met Roger

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Numbr Boekhouders & Adviseurs verhuist naar Céramique

Numbr Boekhouders & Adviseurs verhuist naar Céramique

Vanaf 1 november 2023 zal Numbr Boekhouders & Adviseurs hun huidige locatie in de oude binnenstad van Maastricht gaan verruilen voor...
Gym Rebel opent nieuwe sportstudio in Maastricht

Gym Rebel opent nieuwe sportstudio in Maastricht

Sportstudio Gym Rebel steekt de straat over en verhuist van hun huidige locatie aan Frankenstraat 148 in Maastricht naar Frankenstraat...
Bekijk overzicht

Cookiebeleid

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie