Geusselt Businesspark Maastricht verwelkomt IGE+XAO als nieuwe huurder

Binnenkort neemt IGE+XAO Group, onderdeel van Schneider Electric Group, hun intrek in bouwdeel Westpark van het Geusselt Businesspark in Maastricht. Hier krijgt IGE+XAO de beschikking over ruim 600 m² hoogwaardige kantoorruimte op de 3e verdieping.

IGE+XAO biedt elektrotechnische CAE-softwareoplossingen aan voor het ontwerpen van elektrotechnische schema’s voor alle mogelijke vakgebieden binnen de elektro engineering. Van eenvoudig single user gebruik tot zowel uitgebreide multi-user oplossingen. Inmiddels werken er bijna 400 medewerkers in 20 landen aan de ontwikkeling van de software, de verdeling en de ondersteuning, aangestuurd vanuit het hoofdkantoor in Toulouse, Zuid-Frankrijk.

De afgelopen twee jaar zijn de kantoorgebouwen rondom Stadion Geusselt, verzameld onder de naam Geusselt Businesspark, uitgebreid gerenoveerd. Hierbij zijn de gebouwen voorzien van moderne entreepartijen en hoogwaardige technische voorzieningen. Dit heeft geresulteerd in het aantrekken van diverse nieuwe huurders zoals Polartec, Stichting Kom Leren, Mondriaan en Itsme.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op in nauwe samenwerking met BNP Paribas Real Estate, welke het asset management verrichten namens de eigenaar Bryant Park Netherlands Acquisition.

Geusselt Businesspark Maastricht verwelkomt IGE+XAO als nieuwe huurder
Roger Vloet RM RT
Neem contact op met Roger

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Recentelijk is het object Geleenstraat 16 te Heerlen definitief verkocht aan gemeente...
Orange Media Group verhuist naar Sittard

Orange Media Group verhuist naar Sittard

Per 1 december jl. mag Orange Media Group zich eigenaar noemen van de bedrijfsruimte aan de Kopenhagenstraat 85 te Sittard op...
Bekijk overzicht