Globus Medical Netherlands B.V. koopt Pijler 36 in Brunssum

Globus Medical Netherlands B.V. koopt Pijler 36 in Brunssum

Geschreven door Roger Hunnekens op 28 oktober 2022

Per 11 oktober 2022 mag de internationale onderneming Globus Medical Netherlands B.V. zich eigenaar noemen van het (winkel-)pand Pijler 36 in Brunssum.

De groothandel in medische en tandheelkundige instrumenten, alsook van verpleeg- en orthopedische artikelen en laboratoriumbenodigdheden is reeds gesetteld op een steenworp afstand, op Pretoriastraat 26, net over de gemeentegrens met Heerlen.

Hun florerende bedrijfsvoering maakt het wenselijk om de bedrijfsactiviteiten uit te breiden. Deze locatie is gevonden in het object Pijler 36, gelegen op Bedrijventerrein Emma en reeds jarenlang het domein van Hans Stassar, specialist in kampeerartikelen en zwembaden.

Met een totaal vloeroppervlak van ruim 9.000 m² (waarvan ca. 400 m² kantoorruimte) maken de grote vloervelden het object prima geschikt voor de gewenste uitbreiding door Globus Medical Netherlands B.V.

Verkopende partij, firma Hans Stassar, zal haar activiteiten voortzetten vanuit een nieuwe locatie in Heerlen, welke zij uiterlijk medio 2024 verwachten te betrekken. Totdat Hans Stassar de nieuwe locatie in Heerlen kan betrekken zal zij in (een deel van) het pand aan de Pijler 36 actief blijven. Op termijn zal Globus Medical het gehele object in gebruik nemen.

Boek & Offermans feliciteert Globus Medical met haar nieuw verworven aanwinst en Hans Stassar met de verkoop, alsook succes met de verhuizing.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar. Spauwen-Werrij trad bij deze transactie op namens de koper.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie