Hoe kies ik de juiste bedrijfsmakelaar?

Hoe kies ik de juiste bedrijfsmakelaar?

Geschreven door Carel Fijen RM RT op 20 september 2019

Het kiezen van de juiste bedrijfsmakelaar is een belangrijke beslissing. Welke factoren zijn belangrijk bij deze keuze?

Het object bij zoveel mogelijk partijen onder de aandacht brengen om het zo snel mogelijk te verkopen of te verhuren, je voorzien van advies en begeleiding op juridisch, tactisch en operationeel gebied. Dat is wat je van de bedrijfsmakelaar verwacht!

Breed netwerk
Het makelaarskantoor dat een lokaal én landelijk geworteld netwerk heeft, kan het object bij zowel regionale als landelijke partijen aanbieden. Kies daarom voor een bedrijfsmakelaar met een breed netwerk! Ons kantoor heeft 4 vestigingen in Limburg en kent hiermee de lokale markt. Bovendien zijn wij partner in Dynamis waardoor wij een landelijk netwerk kunnen aanspreken, laat ons netwerk in jouw voordeel werken!

Groot aanbod
Kies voor een bedrijfsmakelaar met een groot en divers aanbod. Deze staat hierdoor in contact met de meeste zoekers naar geschikte bedrijfshuisvesting, waaronder jouw object! Ons kantoor is al 8 jaar de grootste bedrijfsmakelaar van Limburg, dat wil zeggen dat wij veruit de meeste m2 verkopen en verhuren in Limburg.

Consultancy
Selecteer een bedrijfsmakelaar met veel ervaring op de vastgoedmarkt, deze bekijkt namelijk ook mogelijke alternatieven. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid van deelverhuur, compartimentering of transformatie. Onze bedrijfsmakelaars hebben jarenlange ervaring in de markt en hebben diverse alternatieven om jouw object aantrekkelijker in de markt te positioneren.

Marketing
De bedrijfsmakelaar met een goed plan van aanpak maakt het verschil. Een leegstaande basisschool vergt immers een andere aanpak dan een winkelpand. Door ons partnerschap van Dynamis in combinatie met onze eigen marketeer hebben wij een succesvol marketingplan.

Boek & Offermans Makelaars is sinds 1975 actief op de vastgoedmarkt en al jaren de grootste bedrijfsmakelaar van Limburg. Een team van meer dan dertig gecertificeerde medewerkers staat voor je klaar. Ons lidmaatschap van de NVM, sterke marktpositie en een diepgeworteld regionaal netwerk gecombineerd met het landelijk relatienetwerk van Dynamis biedt een fantastisch uitgangspunt voor een geslaagde transactie.

Het begint allemaal bij een goed kennismakingsgesprek, mogen wij kennismaken?
Kennismakingsgesprek inplannen

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie