Hoeve Geleenhof verkocht

Geschreven door Roger Hunnekens op 23 mei 2022

Hoeve Geleenhof, gelegen op toplocatie Valkenburgerweg 54 te Heerlen, heeft een nieuwe eigenaar gekregen.

De in Heerlen en wijde omgeving welbekende monumentale carré-hoeve ‘Geleenhof’ is verkocht. De momenteel deels als kantoorruimte in gebruik zijnde hoeve – met een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van ruim 2800 m² – is gelegen aan de rand van de stad, te midden van weilanden, fruitbomen en bereikbaar via een oprijlaan met platanen aan weerszijden.

De Geleenhof is een van de oudste locaties van Heerlen en heeft zich welhaast 2000 jaar weten te handhaven ondanks vernieuwingen in de directe omgeving. Van kampement van de Romeinen tot kantoorlocatie: hoeve Geleenhof vervult al geruime tijd een beeldbepalende functie in Heerlen.

Het object kent een perfecte ligging: aan de rand van de stad in het groen, maar wél op wandelafstand van het moderne centrum van Heerlen. Daarnaast kent het een goede bereikbaarheid via het openbaar vervoer (bushaltes in de onmiddellijke nabijheid) en zijn autowegen als A79 (Heerlen-Maastricht) en A76/A2 (Duitse grens-Eindhoven) op een steenworp afstand gelegen. Ook is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig op het eigen terrein.

De nieuwe eigenaar mag dan ook met recht trots zijn op de aankoop van dit statige pand!

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar.

Hoeve Geleenhof verkocht
Didier Boek RM RT
Neem contact op met Didier

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Recentelijk is het object Geleenstraat 16 te Heerlen definitief verkocht aan gemeente...
Orange Media Group verhuist naar Sittard

Orange Media Group verhuist naar Sittard

Per 1 december jl. mag Orange Media Group zich eigenaar noemen van de bedrijfsruimte aan de Kopenhagenstraat 85 te Sittard op...
Bekijk overzicht