Hoofdstraat 22 te Hoensbroek verhuurd

Geschreven door Roger Hunnekens op 24 november 2021

De begane grond van het authentieke, markante hoekpand Markt 22 in de winkelkern van Hoensbroek krijgt een nieuwe invulling.

Een succesvolle verhuurbemiddeling door Boek & Offermans Makelaars resulteert er in dat Anouk Boosten per 01 december 2021 de deuren van Boosten Podotherapie zal openen.

Anouk legt momenteel de laatste hand aan een professionele, smaakvolle inrichting van haar praktijk met een vloeroppervlak van maar liefst 105 m².

Tijdens en na haar opleiding Podotherapie heeft Anouk mogen meedraaien in diverse praktijken en zo alle facetten van het werk als podotherapeute leren kennen en zich steeds verder kunnen bekwamen. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging: haar eigen praktijk!

Met voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving combineert u een bezoek aan Boosten Podotherapie met een bezoek aan de supermarkt om de hoek, een middagje shoppen of een hapje en drankje in één van de gezellige horecagelegenheden. Ontdek Hoensbroek!

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar.

Hoofdstraat 22 te Hoensbroek verhuurd
Martijn Weerts
Neem contact op met Martijn

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Recentelijk is het object Geleenstraat 16 te Heerlen definitief verkocht aan gemeente...
Orange Media Group verhuist naar Sittard

Orange Media Group verhuist naar Sittard

Per 1 december jl. mag Orange Media Group zich eigenaar noemen van de bedrijfsruimte aan de Kopenhagenstraat 85 te Sittard op...
Bekijk overzicht