HumanCapitalCare voegt activiteiten samen in één gebouw

HumanCapitalCare voegt activiteiten samen in één gebouw

Geschreven door Kevin Weltens BBA op 6 december 2018

Met ingang van 1 januari 2019 huurt HumanCapitalCare ruim 960 m² kantoorruimte op de 1e verdieping van kantoorgebouw ‘Beta – Delta Point’ in Maastricht-Airport.

Op deze locatie zullen de bedrijfsactiviteiten worden samengevoegd van de diverse bedrijfsonderdelen van HumanCapitalCare, waaronder ArboNed.

HumanCapitalCare nu elders gevestigd te Maastricht-Airport en ArboNed, thans reeds gevestigd in gebouw Beta – Delta Point, zullen gezamenlijk één ruimte betrekken in voorgenoemd gebouw.

HumanCapitalCare is een vooruitstrevende dienstverlener op het gebied van arbeid, vitaliteit en gezondheid en adviseert grotere werkgevers in Nederland bij het invoeren van integraal beleid hiertoe. De professionals van ArboNed adviseren ruim 60.000 werkgevers in het MKB op het gebied van het verlagen van verzuim, het minimaliseren van arbeidsrisico’s en het verbeteren van de gezondheid van medewerkers werkzaam in het MKB.

Andere huurders van Beta – Delta Point zijn onder andere bevolkingsonderzoek Zuid, Accon AVM Accountants en Limbourg en Partners.

Boek en Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhurende partij.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie