Internationaal ‘on demand’ printconcern vestigt zich in Venlo!

Ten gevolge van de Brexit heeft het Britse Colorway on Demand besloten een nieuwe productielocatie aan de Groot Bollerweg 10a te Venlo te openen.

Colorway on Demand, sinds eind 2020 op zoek naar een geschikte productielocatie in Nederland, wist er niet in te slagen een locatie te vinden die voldeed aan de gestelde eisen. Boek & Offermans Makelaars is er uiteindelijk in geslaagd deze Britse organisatie bij Lebe Group onder te brengen.

Met vestigingen in o.a. het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Australië en Hongkong is Colorway on Demand een wereldwijd gevestigde organisatie. Deze organisatie is gespecialiseerd in het bedrukken van een breed scala aan producten voor bekende merken en kleinere spelers.

Het bedrijfsgebouw aan de Groot Bollerweg 10a bestaat uit ca. 1.400 m2 bedrijfsruimte en is voorzien van inpandige kantoorruimte. Het object is gelegen op bedrijventerrein Venlo Trade Port, een gemengd bedrijventerrein, dat zich richt op lokaal en regionaal verzorgende bedrijvigheid en maakindustrie.

Lebe Group is marktleider in de bedrijfshuisvestingsmarkt in Limburg. In totaal hebben ze 525.000 m2 in beheer, verdeeld onder 488 kantoorruimtes, 84 bedrijfshallen en 302 woonruimtes.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens Lebe Group.

Internationaal ‘on demand’ printconcern vestigt zich in Venlo!
Martijn Weerts
Neem contact op met Martijn

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Orange Media Group verhuist naar Sittard

Orange Media Group verhuist naar Sittard

Per 1 december jl. mag Orange Media Group zich eigenaar noemen van de bedrijfsruimte aan de Kopenhagenstraat 85 te Sittard op...
Bedrijfsruimte in Heer-Maastricht verkocht én direct weer verhuurd

Bedrijfsruimte in Heer-Maastricht verkocht én direct weer verhuurd

Boek &...
Bekijk overzicht

Cookiebeleid

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie