Iris Galerie opent 3e Nederlandse locatie in Maastricht

Geschreven door Kevin Weltens BBA op 11 oktober 2022

Na een uitvoerige verbouwing zal Iris Galerie haar 3e locatie in Nederland openen aan de Kleine Staat in Maastricht.

Iris Galerie biedt een unieke ervaring waarbij het vereeuwigen van uw iris door middel van een technologie die fotografie en afdrukken van hoge kwaliteit combineert. Na vestigingen in onder meer Parijs, Londen, Ibiza, Kopenhagen en Rome komt de nieuwste vestiging van Iris Galerie nu in Maastricht.

De Kleine Staat vormt, samen met de Grote Staat en Maastrichter Brugstraat, het hart van het A1-winkelgebied in het centrum van Maastricht. In dit gebied bevinden zich vestigingen van bekendste nationale en internationale retailers, waaronder Dr Martens, Stadivarius, Vingino en Foot Locker.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhurende partij, waarbij het asset management werd verzorgd door Orange Capital Partners.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Numbr Boekhouders & Adviseurs verhuist naar Céramique

Numbr Boekhouders & Adviseurs verhuist naar Céramique

Vanaf 1 november 2023 zal Numbr Boekhouders & Adviseurs hun huidige locatie in de oude binnenstad van Maastricht gaan verruilen voor...
Gym Rebel opent nieuwe sportstudio in Maastricht

Gym Rebel opent nieuwe sportstudio in Maastricht

Sportstudio Gym Rebel steekt de straat over en verhuist van hun huidige locatie aan Frankenstraat 148 in Maastricht naar Frankenstraat...
Bekijk overzicht

Cookiebeleid

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie