Japans/Aziatische restaurant opent vestiging in Venlo!

Na een periode van leegstand is Boek en Offermans er in geslaagd de laatste winkelruimte aan de Markt/Peperstraat te verhuren. Nadat eerder een huurovereenkomst werd gesloten met Flexpoint en Ulla Popken is met deze verhuur de commerciële plint weer volledig ingevuld.

In de ruimte zal zich een Japans Sushi en Lifestyle restaurant gaan vestigen onder de naam Miso Oriëntal. Miso Oriëntal is een onderneming van een viertal ondernemers met een bewezen ervaring in de Japanse/Aziatische keuken. Zo runt een van de ondernemers reeds een soortgelijk restaurant in Scheveningen (Sumo) en zijn de overige ondernemers voornamelijk actief in de keuken. Na een ingrijpende verbouwing zullen medio December de deuren geopend worden. Het Japans Sushi en Lifestyle restaurant wordt maar liefst 348 m2 groot en biedt ook afhaal- en bezorgmogelijkheden.

Met het vullen van de commerciële plint aan de Markt/Peperstraat is Boek en Offermans wederom betrokken bij een aansprekende horecatransactie in de binnenstad van Venlo. Eerder dit jaar verhuurde Boek en Offermans de in verbouwing zijnde winkelruimte aan de Markt 24 aan de formule van BackWERK en werd aan de Oude Markt een winkelruimte verhuurd aan Mocca Coffee Company.

Boek en Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Recentelijk is het object Geleenstraat 16 te Heerlen definitief verkocht aan gemeente...
Orange Media Group verhuist naar Sittard

Orange Media Group verhuist naar Sittard

Per 1 december jl. mag Orange Media Group zich eigenaar noemen van de bedrijfsruimte aan de Kopenhagenstraat 85 te Sittard op...
Bekijk overzicht