Kantoorgebouw De Heeren II te Maastricht-Airport volledig verhuurd!

Na de recente verhuurtransacties aan Auréus Group en Open Line is met de verhuur van de resterende twee verdiepingen aan Pragmatics het kantoorgebouw De Heeren II, gelegen aan de Amerikalaan 80 te Maastricht-Airport, thans volledig verhuurd.

Pragmatics neemt binnenkort kantoorruimte, gelegen op de 3e en 4e verdieping, met een totale oppervlakte van ruim 770 m² in gebruik.

Pragmaticsstaat voor kwalitatieve dienstverlening in finance & control, met oprechte aandacht voor het individu en maatwerkoplossingen voor de medewerker en de klant. Vanuit vestigingen in Eindhoven en Maastricht-Airport bemiddelt Pragmatics finance professionals bij uiteenlopende opdrachtgevers, zowel in de profit-als ook de non-profit sector.

De Heeren vormen een reeks van 4 nagenoeg vergelijkbare kantoorgebouwen, gelegen op een prominente zichtlocatie langs de autosnelweg A2. Huurders in De Heeren zijn onder meer ICT Automatisering, Open Line, Auréus Groep en Quintes Limburg.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op in nauwe samenwerking met FIM Vastgoed, welke het asset management verrichten namens de eigenaar.

Kantoorgebouw De Heeren II te Maastricht-Airport volledig verhuurd!
Roger Vloet RM RT
Neem contact op met Roger

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Recentelijk is het object Geleenstraat 16 te Heerlen definitief verkocht aan gemeente...
Orange Media Group verhuist naar Sittard

Orange Media Group verhuist naar Sittard

Per 1 december jl. mag Orange Media Group zich eigenaar noemen van de bedrijfsruimte aan de Kopenhagenstraat 85 te Sittard op...
Bekijk overzicht