Kantoorruimte Valkenburgerweg 34S Heerlen verkocht

Boek en Offermans Makelaars heeft namens de verkoper een koopovereenkomst tot stand gebracht met Baan Select.

De representatieve kantoorruimte is gelegen aan de Valkenburgerweg op een goede zichtlocatie. In totaliteit omvat het geheel ca. 75 m2 turn key kantoorruimte. Centraal gelegen op een steenworp afstand van het centrum van Heerlen, winkelcentrum Het Loon en de op/afrit naar de stadsautoweg (N281). Verder zijn station en bushalte(s) op loopafstand en zijn er in de omgeving meerdere Q-park parkeergarages te vinden.

Baan Select een specialist in het bemiddelen van personeel d.m.v. uitzenden, werving & selectie, payrolling en detacheringen kan hier haar bedrijfsactiviteiten nog verder uitbreiden. De recente periode is een trend merkbaar dat kleinschalige winkel en kantoorruimten verkocht worden aan lokale ondernemers. Dit is voor Heerlen een welkome ontwikkeling. Onder meer gezien het feit dat ondernemers zelf tot aankoop over gaan en investeren in de stad. Dit zal de plaatselijke cohesie en investeringen doen toenemen. Voorts zal dit ook de diversiteit van het ondernemerslandschap op een positieve wijze ten goede komen.

Boek en Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Recentelijk is het object Geleenstraat 16 te Heerlen definitief verkocht aan gemeente...
Orange Media Group verhuist naar Sittard

Orange Media Group verhuist naar Sittard

Per 1 december jl. mag Orange Media Group zich eigenaar noemen van de bedrijfsruimte aan de Kopenhagenstraat 85 te Sittard op...
Bekijk overzicht