Kantoorruimten verhuurd CBS-weg 11 Heerlen

Boek & Offermans Makelaars heeft voor haar opdrachtgever een huurovereenkomst met Cerence B.V. tot stand gebracht.

Het aan de CBS-weg gelegen markante kantoorobject ligt op korte loopafstand van het recent ontwikkeld Maankwartier waar zich ook het NS- en busstation van Heerlen bevinden. Het kantoor is ontworpen door Meyer en Van Schooten Architecten uit Amsterdam en bestaat uit een stervormig gebouw met vijf kantoorvleugels, gelegen rond een atrium. Een glazen cilinder in het atrium geeft de exacte positie aan van de oude mijnschacht van de Oranje-Nassau I mijn. De beglazing van de kantoorvleugels is zo gescreend dat daarin de aardlagen tot uitdrukking komen.

Het opleveringsniveau van de ruimtes is zeer hoog en sluit perfect aan op de moderne manier van werken, waarin een combinatie van zowel ruime kantoortuinen en ook enkele separate kantoorkamers beschikbaar zijn. Qua klimaatbeheersing beschikt het object over een mijnwaterinstallatie ten behoeve van het verwarmen en koelen van het gebouw. Met eigen vervoer is er een goede aansluiting met de N281 richting Maastricht, Antwerpen en Eindhoven door de ligging nabij de nieuwe buitenring Parkstad Limburg zijn de op- en afritten van de A2 en de A76 op één autominuut afstand gelegen.

Cerence is wereldleider in het verzorgen van ICT vraagstukken voor de auto-industrie. Per 1 oktober 2019 hebben zij ca. 577 m² kantoorruimte in gebruik genomen.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Bedrijfsruimte in Heer-Maastricht verkocht én direct weer verhuurd

Bedrijfsruimte in Heer-Maastricht verkocht én direct weer verhuurd

Boek &...
Euregiopark 12 in Kerkrade verhuurde aan The Game Box Group

Euregiopark 12 in Kerkrade verhuurde aan The Game Box Group

Vanaf 01 april 2024 huurt The Game Box...
Bekijk overzicht

Cookiebeleid

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie