Lindeplein 3 Brunssum binnen 1 week verkocht

Lindeplein 3 Brunssum binnen 1 week verkocht

Boek en Offermans makelaars heeft een koopovereenkomst tot stand gebracht met Assurantiekantoor De Ruijter.

Het object betreft een voormalige ING-bank locatie van ca. 724 m² gelegen op een toplocatie tegenover het gemeentehuis en aan de rand van het kernwinkelgebied van Brunssum. Onlangs is het gehele Lindeplein gerevitaliseerd, wat de goede positie nog verder heeft versterkt.

Aan de centrumring van Brunssum, voor de deur is een parkeerplaats gesitueerd waar met de blauwe parkeerschijf gratis geparkeerd kan worden. Op steenworp afstand aan de andere zijde van het Lindeplein bevind zich het fraaie vijverpark.

Assurantiekantoor De Ruijter, momenteel nog gevestigd aan de Rumpenerstraat 79, heeft jarenlange ervaring op het gebied van zakelijke en particuliere schade- en zorgverzekeringen. Als onafhankelijke assurantiebemiddelaar werken zij samen met nagenoeg alle aanbieders van financiële diensten. Eind 2019 zal Assurantiekantoor De Ruijter, na de verbouwing, haar deuren openen bij de nieuwe kantoorlocatie.

Recent merken wij een opleving in het aantal verkopen van kleinschalige bedrijfs- en kantoorcomplexen aan gebruikers. Een goede ontwikkeling hetgeen bijdraagt aan de diversiteit van het centrum. De kantoorgebruikers zijn met name aan de rand gevestigd terwijl de retail zich steeds meer verplaatst naar het centrum (onder meer de Parel / Kerkstraat / Schiffeler)

Boek en Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie