M-Angé nieuwe (mede-)huurder Nijverheidsstraat 16 te Sittard

Geschreven door Roger Hunnekens op 25 oktober 2023

M-Angé huurt vanaf deze datum het circa 750 m² (BVO) grote gedeelte van het bedrijf dat in 2019 volledig is gerenoveerd en voorzien van installaties voor de voedselbereiding conform de HACCP-normering voor de voedingsindustrie. De bedrijfsruimte van ruim 520 m² BVO is onder meer voorzien van productieruimte met klimaatbeheersing, een professionele keuken met apparatuur, alsmede opslag-, koel- en vriescellen. Voor de administratieve afhandeling staat M-Angé circa 231 m² kantoorruimte ter beschikking. M-Angé is een traiteurie voor horeca en verswinkel. Zij focussen op ontzorging van klanten door het leveren van verse producten welke de klant hierdoor niet zelf hoeft voor te bereiden.

Eigenaresse mevrouw Palmen licht toe: “Onze clientèle bespaart tijd en personeel doordat wij hen deze werkzaamheden voor een goede prijs en kwaliteit uit handen nemen”. Desgewenst produceert M-Angé gerechten op basis van de receptuur van de klant en in grotere hoeveelheden. Het klantenbestand van M-Angé bestaat onder meer uit horecabedrijven, cateraars, broodjeszaken, delicatessenwinkels en boederijwinkels. Overigens kent M-Angé reeds een lange historie. Sinds 2001 zijn zij reeds actief binnen de voedingsmiddelenbrache onder de naam Saveurs Traiteurswinkel.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhurende partij.

M-Angé nieuwe (mede-)huurder Nijverheidsstraat 16 te Sittard
Roger Hunnekens
Neem contact op met Roger

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Recentelijk is het object Geleenstraat 16 te Heerlen definitief verkocht aan gemeente...
Orange Media Group verhuist naar Sittard

Orange Media Group verhuist naar Sittard

Per 1 december jl. mag Orange Media Group zich eigenaar noemen van de bedrijfsruimte aan de Kopenhagenstraat 85 te Sittard op...
Bekijk overzicht