Majorel opent nieuw klant contact center in Maastricht

Met ingang van 1 april 2022 heeft de internationaal opererende klantcontact organisatie Majorel een nieuwe vestiging geopend in het hoogwaardige kantoorgebouw gelegen aan het Robert Schumandomein 2-4 in Maastricht.

Op de 4e verdieping heeft Majorel de beschikking gekregen over ruim 760 m² turn key kantoorruimte, van waar uit ze hun activiteiten zullen gaan ontplooien. Met ruim 69.000 medewerkers in 35 landen, verdeeld over 5 continenten, staat Majorel op ieder moment van de dag klaar om geweldige klantervaringen te creëren voor hun opdrachtgevers.

Het moderne kantoorgebouw is in 2001 gerealiseerd op een centrale locatie in de Maastrichtse kantorenwijk Randwyck. Andere huurders van het gebouw zijn onder andere Regus, Ericsson, VvVA, Medtronic en IKNL.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens Nexus Real Estate, de assetmanager namens de gebouweigenaar. Majorel Benelux werd bij de totstandkoming van deze transactie begeleid door JLL.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Recentelijk is het object Geleenstraat 16 te Heerlen definitief verkocht aan gemeente...
Orange Media Group verhuist naar Sittard

Orange Media Group verhuist naar Sittard

Per 1 december jl. mag Orange Media Group zich eigenaar noemen van de bedrijfsruimte aan de Kopenhagenstraat 85 te Sittard op...
Bekijk overzicht