Makelaars over hun stad: Maastricht

Makelaars over hun stad: Maastricht

Geschreven door Martijn Weerts op 4 augustus 2020

Vastgoedjournaal sprak met een aantal makelaars uit de grote en middelgrote steden. Vandaag staat de regio Maastricht centraal. Hoe gaat het met de vastgoedmarkt in de hoofdstad van Limburg? Wij vroegen het aan Pieter Brouwers, werkzaam bij Boek & Offermans Makelaars.

Boek & Offermans Makelaars zit verspreid over Limburg, met vestigingen in Heerlen, Maastricht, Venray en Venlo. Het full-service makelaarskantoor, met meer dan 30 professionals, bestaat al zo’n 40 jaar en maakt deel uit van het Dynamis netwerk, een samenwerkingsverband van dertien regionale makelaars in Nederland.

Deze zomer zal Vastgoedjournaal de vastgoedmarkt van meerdere steden in Nederland uitlichten. Zo zijn onder andere Rotterdam, Haarlem, Middelburg en Assen zijn al aan de beurt geweest, lees hier de hele serie terug.

Aan het woord Pieter Brouwers RT RM, directeur en bedrijfsmakelaar. Hij is zelf actief in Maastricht en omgeving. Wat is de impact van de coronacrisis in deze regio? Brouwers vertelt aan Vastgoedjournaal: “De impact van de coronacrisis merkten we vooral in de allereerste fase medio maart, het werd duidelijk minder druk. Dit herstelde zich echter vrij snel.”

Lees het hele artikel op vastgoedjournaal.nl klik hier

Kimberly Camu
Vastgoedjournaal.nl

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie