Makelaars over hun stad: Maastricht

Geschreven door Martijn Weerts op 4 augustus 2020

Vastgoedjournaal sprak met een aantal makelaars uit de grote en middelgrote steden. Vandaag staat de regio Maastricht centraal. Hoe gaat het met de vastgoedmarkt in de hoofdstad van Limburg? Wij vroegen het aan Pieter Brouwers, werkzaam bij Boek & Offermans Makelaars.

Boek & Offermans Makelaars zit verspreid over Limburg, met vestigingen in Heerlen, Maastricht, Venray en Venlo. Het full-service makelaarskantoor, met meer dan 30 professionals, bestaat al zo’n 40 jaar en maakt deel uit van het Dynamis netwerk, een samenwerkingsverband van dertien regionale makelaars in Nederland.

Deze zomer zal Vastgoedjournaal de vastgoedmarkt van meerdere steden in Nederland uitlichten. Zo zijn onder andere Rotterdam, Haarlem, Middelburg en Assen zijn al aan de beurt geweest, lees hier de hele serie terug.

Aan het woord Pieter Brouwers RT RM, directeur en bedrijfsmakelaar. Hij is zelf actief in Maastricht en omgeving. Wat is de impact van de coronacrisis in deze regio? Brouwers vertelt aan Vastgoedjournaal: “De impact van de coronacrisis merkten we vooral in de allereerste fase medio maart, het werd duidelijk minder druk. Dit herstelde zich echter vrij snel.”

Lees het hele artikel op vastgoedjournaal.nl klik hier

Kimberly Camu
Vastgoedjournaal.nl

Makelaars over hun stad: Maastricht
Martijn Weerts
Neem contact op met Martijn

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Recent tien winkelruimtes verhuurd!

Recent tien winkelruimtes verhuurd!

In de afgelopen 4 weken heeft Boek & Offermans Makelaars 10 winkelruimtes verhuurd, verspreid over de gehele provincie...
Ook commerciële ruimten op 'De Groene Loper'!

Ook commerciële ruimten op 'De Groene Loper'!

Aan De Groene Loper worden twee commerciële vastgoed locaties (Geusselt en Europaplein) ontwikkeld. Beide locaties zijn unieke zichtlocaties vanaf verschillende snelwegen en zijn goed...
Bekijk overzicht