Markt 21 te Kerkrade verhuurd

Geschreven door Roger Hunnekens op 15 november 2021

Hippe bruidsmodewinkel vestigt zich in het centrum van Kerkrade.

Sinds 1 oktober 2021 heeft de hippe bruidsmodewinkel P.S. I LOVE YOU, Weddingland haar deuren geopend op de Markt 21 te Kerkrade. Deze 230 m² v.v.o. tellende winkelruimte in het centrum van Kerkrade ligt tegenover de Orlandopassage en aan de doorsteek naar het nieuwe centrumplan.

Kerkrade
Centrum Kerkrade staat bekend om een uitstekende mix van gerenommeerde middenstand en landelijk opererende ketens. Kopend publiek komt uit de gehele euregio. Er is een soepel parkeerbeleid waardoor een brede doelgroep Kerkrade weet te vinden. Winkels en gezellige horeca gaan hand in hand samen in dit bijzondere stukje Limburg.

Parkstad
In Parkstad werken 106.000 mensen bij bijna 15.000 bedrijven en instellingen. Onlangs is de award ‘Tourism for Tomorrow’ toegekend aan Regio Parkstad door het ‘World Travel & Tourism Council’. Hierbij staat de ontwikkeling van Parkstad ‘Uit zwart, nu groen, naar goud..’centraal.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar.

Markt 21 te Kerkrade verhuurd
Martijn Weerts
Neem contact op met Martijn

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Recentelijk is het object Geleenstraat 16 te Heerlen definitief verkocht aan gemeente...
Orange Media Group verhuist naar Sittard

Orange Media Group verhuist naar Sittard

Per 1 december jl. mag Orange Media Group zich eigenaar noemen van de bedrijfsruimte aan de Kopenhagenstraat 85 te Sittard op...
Bekijk overzicht