Medikamente Die Grenze komt naar Maastricht!

Begin september opende Medikamente Die Grenze hun 50e vestiging in Nederland en wel in Maastricht. De nieuwe winkel, van ruim 1.100 m², is gelegen aan de Laag Gubbelstraat 7-8-10 in Maastricht en maakt onderdeel uit van het winkelcentrum Mosae Forum.

Medikamente die Grenze is een snelgroeiende Nederlandse drogisterijketen die in 2007 is begonnen met een eerste drogisterij in Denekamp. Inmiddels zijn er vestigingen geopend in onder andere Groningen, Drenthe, Friesland, Overijssel, Gelderland, Brabant en Limburg. Medikamente die Grenze onderscheidt zich door een hoge mate van klantvriendelijkheid, lage prijzen en een ruime opzet aan producten in de winkels. Het assortiment varieert van medicijnen tot luxe parfum en van shampoo tot snoepgoed.

Winkelcentrum Mosae Forum is gelegen in hart van de historische binnenstad van Maastricht en is in 2007 gerealiseerd aan de hand van de architecten Jo Coenen en Bruno Albert. In het complex zijn onder andere vestigingen te vinden van Esprit, H&M, Jumbo, Amazing Oriental, Bever, Open32, Van Haren, s.Oliver en Casa.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhurende partij. Medikamente Die Grenze werd bij deze transactie begeleid door Uniek Bedrijfsmakelaars, welke sedert 2012 exclusief de huisvesting arrangeert voor Die Grenze.

Medikamente Die Grenze komt naar Maastricht!
Roger Vloet RM RT
Neem contact op met Roger

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Recentelijk is het object Geleenstraat 16 te Heerlen definitief verkocht aan gemeente...
Orange Media Group verhuist naar Sittard

Orange Media Group verhuist naar Sittard

Per 1 december jl. mag Orange Media Group zich eigenaar noemen van de bedrijfsruimte aan de Kopenhagenstraat 85 te Sittard op...
Bekijk overzicht