Medpace Medical Device huurt kantoorruimte in Il Fiore - Maastricht

Medpace Medical Device huurt kantoorruimte in Il Fiore - Maastricht

Geschreven door Kevin Weltens BBA op 10 augustus 2017

Chalet Group heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Medpace Medical Device. Het betreft circa 576 m² kantoorruimte en 10 parkeerplaatsen in het gebouw ‘IL Fiore’ gelegen aan Avenue Céramique 201-245 te Maastricht.

Il Fiore betreft een zeer representatief en opvallend multifunctioneel kantoor-verzamelgebouw. Het gebouw is ontworpen door de bekende architect Herman Hertzberger (bouwjaar 2002). Il Fiore staat bekend om zijn fraaie uitzicht over het stadsdeel Céramique en de omringende wijken. Medehuurders van Il Fiore zijn onder andere Bose Corporation, AMDOCS, Chempoint en Koenen en Co.

Medpace is een wereldwijd opererende full-service klinische onderzoeksorganisatie (CRO) met kantoorlocaties op zes continenten en heeft hierdoor de wereldwijde expertise en ervaring om onderzoeken van alle omvang proactief te plannen en uit te voeren. Medpace heeft thans vestigingen in onder andere Cincinnati, Johannesburg, Hong Kong, Londen, München, Boedapest, Leuven en Capelle aan den IJssel.

Chalet Group, opgericht in 2009, is eigenaar en asset manager van een commerciële vastgoedportfolio (i.e. kantoren, bedrijfsgebouwen en winkels). Als asset manager maakt zij deel uit van het Europese managementplatform van Curzon Advisers uit Londen.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder Chalet Group.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie