Monfrance Schoenmode opent Peter Kaiser brandstore in Maastricht

Monfrance Schoenmode opent Peter Kaiser brandstore in Maastricht

Geschreven door Kevin Weltens BBA op 3 oktober 2017

Boek & Offermans Makelaars heeft namens haar opdrachtgever de verhuur tot stand gebracht van de winkelruimte gelegen aan Wolfstraat 2 in Maastricht aan Monfrance Schoenmode B.V.

Dit karakteristieke winkelpand is gelegen op een A1-winkellocatie tussen de Grote Staat en het Onze Lieve Vrouweplein. Door de hoekligging, op de hoek van de Wolfstraat en Achter het Vleeshuis, beschikt het pand over veel etalageruimte en een hoge attentiewaarde. Op de begane grond is circa 40 m² winkelruimte gelegen, alsmede opslagruimte op de bovengelegen verdiepingen.

Monfrance Schoenmode is sinds vele jaren niet meer weg te denken uit de winkelstraten van Maastricht. Na opening van deze locatie en een winkel aan het O.L. Vrouweplein heeft Monfrance een netwerk van 8 vestigingen in het centrum van Maastricht.

Op deze locatie zal een exclusieve brandstore van het schoenenmerk Peter Kaiser geopend gaan worden. Peter Kaiser weet elk seizoen een prachtige collectie samen te stellen welke altijd een luxueuze uitstraling heeft. Het merk staat voor een uitstekende kwaliteit en een voorliefde voor de beste materialen.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder, een particulier belegger. Oktober 2017.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie