My Jewellery opent boutique in Maastricht

My Jewellery opent boutique in Maastricht

Geschreven door Kevin Weltens BBA op 5 oktober 2017

My Jewellery huurt de winkelruimte aan het Sint Amorsplein 16 in Maastricht om hun 5e boutique in Nederland te openen. Na een grondige verbouwing zal de boutique medio november zijn deuren gaan openen. Boek & Offermans Makelaars heeft namens haar opdrachtgever deze transactie tot stand gebracht.

Dit winkelpand is gelegen aan het Sint Amorsplein, op een centrale locatie in het centrum van Maastricht midden tussen de Grote Staat en het Vrijthof. Op de begane grond beschikt dit object over circa 264 m² VVO winkelruimte met een ruime etalage aan de voorzijde. Het Sint Amorsplein ken een fraaie mix van retail en horeca met vestigingen van o.a. Dille & Kamille, Noé, Choco Mosa en Australian.

My Jewellery is in 5 jaar uitgegroeid tot een vooraanstaand sieradenlabel & een online community die haar weerga niet kent. Sharon Hilgers is de oprichtster en het creatieve brein achter My Jewellery. Dagelijks inspireert My Jewellery honderdduizenden vrouwen via social media met de nieuwste trends op het gebied van sieraden, accessoires en inmiddels ook kleding.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder, een particulier belegger. Oktober 2017.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie