Niersprinkstraat 8 Kerkrade verhuurd aan WMC (het Wereld Muziek Concours Kerkrade)

Boek & Offermans Makelaars heeft voor haar opdrachtgever een huurovereenkomst tot stand gebracht voor de commerciële ruimte aan de Niersprinkstraat 8.

Deze ruime commerciële ruimte van 320 m² ligt in het centrum met als groot pluspunt de goede ligging aan de rand van het kernwinkelgebied.

Het centrum van Kerkrade staat bekend om een uitstekende mix van gerenommeerde lokale middenstand en landelijk opererende ketens en heeft daarnaast recentelijk een upgrade ondergaan, middels realisatie van het nieuwe centrumplan. De unit ligt in het verlengde van onder meer de ‘Orlandopassage’, Markt, Hoofdstraat en de nieuwbouwwinkels. Door de grensligging nabij Duitsland komt het publiek vanuit de gehele (Eu)regio naar Kerkrade.

De nieuwe huurder zal vanuit haar nieuwe locatie onder meer het vierjaarlijkse evenement WMC te Kerkrade organiseren. Een concours op wereldniveau, dat vooral staat voor de verbinding tussen mensen, voor waardevolle cross-overs en voor interessante muzikale experimenten. Een ontmoetingsplek waar muzikanten en bezoekers van uiteenlopende achtergronden elkaar treffen en waar culturen samenkomen om in gezamenlijkheid muziek te maken.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Recentelijk is het object Geleenstraat 16 te Heerlen definitief verkocht aan gemeente...
Orange Media Group verhuist naar Sittard

Orange Media Group verhuist naar Sittard

Per 1 december jl. mag Orange Media Group zich eigenaar noemen van de bedrijfsruimte aan de Kopenhagenstraat 85 te Sittard op...
Bekijk overzicht