Nieuwe huurder bij de Voskuilenweg 133 Heerlen

Nieuwe huurder bij de Voskuilenweg 133 Heerlen

Boek en Offermans Makelaars heeft een huurovereenkomst tot stand gebracht met bewindvoerder/curator OBIN.

Met de huur van ca. 138 m² is OBIN als nieuwste huurder een mooie aanvulling op de huidige huurders van het ruim opgezette Medipoint bedrijfsverzamelgebouw. Medipoint voor Zorg, gelegen aan de rand van handelsterrein ‘De Kissel’ en in de wijk Molenberg te Heerlen; de locatie waar de zorg samenkomt en is de koepel voor het verbinden, huisvesten en faciliteren van organisaties. Een stimulerende werkomgeving voor alle organisaties die opereren binnen het werkveld Welzijn & Gezondheid, Sociaal & Maatschappelijk en voor de daaraan verbonden organisaties op het gebied van opleiding, innovatie en technologie.

Het object omvat onder andere bedrijfsruimte, kantoorruimte en praktijkruimte. Het complex is gerenoveerd, geïsoleerd naar huidige maatstaven, heeft Energielabel A en omvat in totaal ca. 9.000 m² vloeroppervlakte. Het complex is gesitueerd Het centrum van Heerlen is slechts een goede kilometer verwijdert.

Met de professionele en persoonlijke aanpak neemt OBIN de volledige financiële zorgen uit handen. Voor direct persoonlijk contact en advies bij vragen kan men altijd terecht bij een van de spreekuren.

Boek en Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie