Nieuwe huurder winkelruimte De Bleek 76

Geschreven door Carel Fijen RM RT op 22 maart 2023

Per 01-04-2023 mag Rick’s Woningstoffering zich de trotse nieuwe huurder noemen van de bedrijfsruimte aan De bleek 76 te Venray.

Rick Gooren zal hier de vierde Kijk Op Gordijnen vestiging openen, Kijk Op Gordijnen is een bedrijf dat zich bezighoudt met de verkoop van raamdecoratie & vloerbekleding. En gaat hiermee van start in het centrum van Venray in het winkelpand aan De Bleek 76.

Het gehuurde object bevat een oppervlakte van circa 106 m². De consument betreedt het pand aan de voorzijde. De winkel is ook makkelijk te bereiken vanwege de nabije parkeerplaats, hoewel hiervoor een blauwe zone geldt en een maximale parkeerduur van 2 uur.

Er zijn zelden winkelpanden beschikbaar grenzend aan het kernwinkelgebied en aan parkeerplaatsen. Deze winkel voldoet aan beide criteria. Via een onderdoorgang naast het buurpand kunt u de achterzijde van de winkel bereiken. Het NS-station en de A73 zijn in nabije omgeving van De Bleek goed te bereiken via verbindingen.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar.

Nieuwe huurder winkelruimte De Bleek 76
Carel Fijen RM RT
Neem contact op met Carel

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Recentelijk is het object Geleenstraat 16 te Heerlen definitief verkocht aan gemeente...
Orange Media Group verhuist naar Sittard

Orange Media Group verhuist naar Sittard

Per 1 december jl. mag Orange Media Group zich eigenaar noemen van de bedrijfsruimte aan de Kopenhagenstraat 85 te Sittard op...
Bekijk overzicht