Ook CURA BHV kiest voor Geusselt Businesspark in Maastricht

Van de garage naar de Geusselt. Dat typeert de ontwikkeling die CURA BHV sinds haar oprichting in 1998 heeft doorgemaakt.

Van een bedrijf dat gericht was op adviseren en trainen in het veiligheidsdomein, naar dienstverlening met 100% focus op BHV.

CURA heeft zich ontwikkeld tot een organisatie die zich binnen de BHV-branche richt op het adviseren, opleiden, trainen, oefenen en het evacueren van mensen uit gebouwen.

De laatste ontwikkeling hierbij vormt dat ook de opening van een vestiging in het bouwdeel Noordpark van Geusselt Businesspark in Maastricht, alwaar CURA de beschikking krijgt over circa 250 m² kantoorruimte op de 1e verdieping.

De afgelopen twee jaar zijn de kantoorgebouwen rondom Stadion Geusselt, verzameld onder de naam Geusselt Businesspark, uitgebreid gerenoveerd. Hierbij zijn de gebouwen voorzien van moderne entreepartijen en hoogwaardige technische voorzieningen.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op in nauwe samenwerking met BNP Paribas Real Estate, welke het asset management verrichten namens de eigenaar Bryant Park Netherlands Acquisition.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Recentelijk is het object Geleenstraat 16 te Heerlen definitief verkocht aan gemeente...
Orange Media Group verhuist naar Sittard

Orange Media Group verhuist naar Sittard

Per 1 december jl. mag Orange Media Group zich eigenaar noemen van de bedrijfsruimte aan de Kopenhagenstraat 85 te Sittard op...
Bekijk overzicht