Ook CURA BHV kiest voor Geusselt Businesspark in Maastricht

Geschreven door Kevin Weltens BBA op 10 november 2022

Van de garage naar de Geusselt. Dat typeert de ontwikkeling die CURA BHV sinds haar oprichting in 1998 heeft doorgemaakt.

Van een bedrijf dat gericht was op adviseren en trainen in het veiligheidsdomein, naar dienstverlening met 100% focus op BHV.

CURA heeft zich ontwikkeld tot een organisatie die zich binnen de BHV-branche richt op het adviseren, opleiden, trainen, oefenen en het evacueren van mensen uit gebouwen.

De laatste ontwikkeling hierbij vormt dat ook de opening van een vestiging in het bouwdeel Noordpark van Geusselt Businesspark in Maastricht, alwaar CURA de beschikking krijgt over circa 250 m² kantoorruimte op de 1e verdieping.

De afgelopen twee jaar zijn de kantoorgebouwen rondom Stadion Geusselt, verzameld onder de naam Geusselt Businesspark, uitgebreid gerenoveerd. Hierbij zijn de gebouwen voorzien van moderne entreepartijen en hoogwaardige technische voorzieningen.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op in nauwe samenwerking met BNP Paribas Real Estate, welke het asset management verrichten namens de eigenaar Bryant Park Netherlands Acquisition.

Ook CURA BHV kiest voor Geusselt Businesspark in Maastricht
Kevin Weltens BBA
Neem contact op met Kevin

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Numbr Boekhouders & Adviseurs verhuist naar Céramique

Numbr Boekhouders & Adviseurs verhuist naar Céramique

Vanaf 1 november 2023 zal Numbr Boekhouders & Adviseurs hun huidige locatie in de oude binnenstad van Maastricht gaan verruilen voor...
Gym Rebel opent nieuwe sportstudio in Maastricht

Gym Rebel opent nieuwe sportstudio in Maastricht

Sportstudio Gym Rebel steekt de straat over en verhuist van hun huidige locatie aan Frankenstraat 148 in Maastricht naar Frankenstraat...
Bekijk overzicht

Cookiebeleid

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie