Ook Handelsbanken kiest voor kantoorgebouw Il Fiore in Maastricht

In navolging op de recente huurtransacties aan Parking Network en Ondernemersadviseurs, heeft ook Handelsbanken gekozen voor een kantoorruimte in het markante kantoorgebouw Il Fiore, gelegen aan de Avenue Ceramique in Maastricht.

Op de 3e verdieping van bouwdeel B krijgt Handelsbanken de beschikking over bijna 400 m² kantoorruimte. Handelsbanken, opgericht in 1871 als ‘Stockholms Handelsbank’, is een persoonlijke relatiebank voor particulieren, ondernemers en bedrijven. Maatwerk, hoge servicekwaliteit en persoonlijke aanpak kenmerken de dienstverlening van Handelsbanken binnen hun thuismarkten Zweden, het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen en Nederland.

Kantoordirecteur Tim Neu over de keuze voor kantoorgebouw Il Fiore: “In de loop van 10 jaar zijn we uit ons mooie klassieke pand aan de Stationsstraat gegroeid. Omdat we graag in de omgeving van Wyck willen blijven hebben we gekozen voor Il Fiore, waar we in een open, moderne en duurzame omgeving onze groei verder kunnen doorzetten.”

Il Fiore is een van de meest kenmerkende kantoorgebouwen in het prestigieuze stadsdeel Céramique in Maastricht. Het complex is in 2002 gerealiseerd naar een ontwerp van de bekende architect Herman Hertzberger. Recent heeft Il Fiore diverse nieuwe huurders mogen verwelkomen, zoals onder meer Soleo, Parking Network, Ondernemersadviseurs en Lynk & Co.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens M7 Real Estate, de verhuurder van kantoorgebouw Il Fiore.

Ook Handelsbanken kiest voor kantoorgebouw Il Fiore in Maastricht
Roger Vloet RM RT
Neem contact op met Roger

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Recentelijk is het object Geleenstraat 16 te Heerlen definitief verkocht aan gemeente...
Orange Media Group verhuist naar Sittard

Orange Media Group verhuist naar Sittard

Per 1 december jl. mag Orange Media Group zich eigenaar noemen van de bedrijfsruimte aan de Kopenhagenstraat 85 te Sittard op...
Bekijk overzicht