Parking Network huurt kantoorruimte in Il Fiore Maastricht

Bij hun zoektocht naar nieuwe kantoorruimte heeft Parking Network gekozen voor het markante kantoorgebouw Il Fiore, gelegen aan de Avenue Ceramique in Maastricht. Hier krijgt Parking Network de beschikking over bijna 400 m² kantoorruimte op de 3e verdieping van bouwdeel C.

Parking Networkis een online community, opgericht in 1996, en was de eerste online informatiebron voor iedere professional in de parkeerbranche. De Parking Network community verbindt parkeerprofessionals wereldwijd en zorgt voor het delen van de laatste ontwikkelingen in de parkeerbranche middels dagelijks bijgewerkt nieuwstot product showcases, vacatures, aanbestedingen en aankomende evenementen.

Il Fiore is een van de meest kenmerkende kantoorgebouwen in het prestigieuze stadsdeel Céramique in Maastricht. Het complex is in 2002 gerealiseerd naar een ontwerp van de bekende architect Herman Hertzberger. Recent heeft Il Fiore diverse nieuwe huurders mogen verwelkomen, zoals onder meer Soleo en Lynk & Co.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens M7 Real Estate, de verhuurder van kantoorgebouw Il Fiore.

Parking Network huurt kantoorruimte in Il Fiore Maastricht
Roger Vloet RM RT
Neem contact op met Roger

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Recentelijk is het object Geleenstraat 16 te Heerlen definitief verkocht aan gemeente...
Orange Media Group verhuist naar Sittard

Orange Media Group verhuist naar Sittard

Per 1 december jl. mag Orange Media Group zich eigenaar noemen van de bedrijfsruimte aan de Kopenhagenstraat 85 te Sittard op...
Bekijk overzicht