Peter op weg naar Tokio 2020 *update 2*

Geschreven door Martijn Weerts op 3 april 2019

Onze collega Peter Hellenbrand streeft, naast zijn full-time baan, ook een carrière als topsporter na. In deze blog volgen we zijn weg naar kwalificatie voor de Olympische Spelen in Tokio 2020.

Afgelopen februari heeft de 1e WorldCup van het seizoen plaatsgevonden. In New Delhi (India) kwam de wereldtop bijeen om te strijden voor de eerste tickets voor de Olympische Spelen. De WorldCup verliep helaas niet volgens planning. Vanwege een defect aan de viziering, behaalde Peter slechts een 72e plaats.

EK Osijek (Kroatië)
Nadat het defect aan de viziering was verholpen ging Peter met vertrouwen richting de Europese Kampioenschappen. Hier waren geen directe tickets voor de Olympische Spelen te bemachtigen maar vergroot een goed resultaat, in een later stadium, wel de kans op een startbewijs.

Op het EK bestaat het deelnemersveld uit (maximaal) de 3 beste van elk land, dit gaf een totaal van 71 deelnemers. Het EK bestaat uit 1 kwalificatiewedstrijd waarvan de top 8 zich kwalificeert voor de finale. Tijdens de kwalificatie behaalde Peter een mooie 4e plaats. De finale is op basis van een knock-out systeem. Het deelnemersveld tijdens de finale zat enorm dicht bij elkaar, uiteindelijk kwam Peter 0,1 punt (ca. 0,5 mm) te kort en eindigde op een 8e plaats.

WorldCup Beijing (China)
Eind april staat de volgende WorldCup op het programma. Hier worden wederom tickets vergeven voor directe kwalificatie voor de Olympische Spelen. Bijzonder is dat de wedstrijden gehouden worden op dezelfde baan waar ook de Spelen van 2008 plaatsvonden.

Volg onze social media om op de hoogte te blijven van Peter zijn route naar Tokyo 2020.

Peter op weg naar Tokio 2020 *update 2*
Martijn Weerts
Neem contact op met Martijn

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Wat zijn de mogelijkheden van leegstaande scholen en welke rol heeft Boek & Offermans Taxaties bij de herontwikkeling hiervan?

Wat zijn de mogelijkheden van leegstaande scholen en welke rol heeft Boek & Offermans Taxaties bij de herontwikkeling hiervan?

Door diverse demografische ontwikkelingen kampen gemeenten / eigenaren van maatschappelijk vastgoed met leegstand. Steeds meer zijn zij...
Ik heb een bod gedaan van de vraagprijs, ben ik dan de koper?

Ik heb een bod gedaan van de vraagprijs, ben ik dan de koper?

Een veelvoorkomend misverstand bij onderhandelingen is dat als men de vraagprijs geboden heeft, men in de veronderstelling is, dat men...
Bekijk overzicht