Polartec Netherlands neemt intrek in Geusselt Businesspark Maastricht

Met ingang van 1 januari 2022 heeft Polartec Netherlands hun intrek genomen in een van de kantoorgebouwen van Geusselt Businesspark in Maastricht.

Het voormalige kegelhome, gelegen op de begane grond aan de Stadionweg, is recent zeer uitvoerig verbouwd om hier de nieuwe huisvesting voor Polartec te realiseren. Op deze locatie krijgt Polartec de beschikking over bijna 900 m² kantoorruimte gelegen op de begane grond.

Polartec is opgericht in 1906 en is een van de meest innovatieve ondernemingen op het gebied van textiel en aanverwante materialen. Sinds de uitvinding van de moderne synthetische fleecestof in 1981 hebben de vakmensen van Polartec deze materialen verder ontwikkeld als grondstof voor de grootste kledingmerken ter wereld.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op in nauwe samenwerking met BNP Paribas Real Estate, welke het asset management verrichten namens de eigenaar Bryant Park Netherlands Acquisition.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Orange Media Group verhuist naar Sittard

Orange Media Group verhuist naar Sittard

Per 1 december jl. mag Orange Media Group zich eigenaar noemen van de bedrijfsruimte aan de Kopenhagenstraat 85 te Sittard op...
Bedrijfsruimte in Heer-Maastricht verkocht én direct weer verhuurd

Bedrijfsruimte in Heer-Maastricht verkocht én direct weer verhuurd

Boek &...
Bekijk overzicht

Cookiebeleid

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie