Poolse supermarktformule neemt supermarkt over in Horst

De Poolse supermarkt Polski Sklep Violetta is een bekende naam in Noord-Limburg. Eigenaresse Violetta Marczuk zal vanaf 1 juli de bestaande Poolse supermarkt Belweder in Horst overnemen en onder haar naam gaan exploiteren.

De winkelruimte is gelegen aan de Hoofdstraat 10 in het centrum van Horst. De winkelruimte bevindt zich op de begane grond en heeft een oppervlakte van 225 m². Direct tegenover de winkel ligt een ruim parkeerterrein. Er zullen door de nieuwe huurder enkele aanpassingen worden gedaan aan het uiterlijk van het pand.

Polski Sklep Violetta verkoopt Poolse producten, echter is voornemens om het assortiment uit te breiden met Roemeense producten. De supermarkt in Blerick is sinds maart 2018 gevestigd aan de Alberdingk Thijmstraat 65 en in Venray al sinds 2010 aan het Kennedyplein 7. De winkel aan de Hoofdstraat 10 in Horst is een mooie aanvulling op de bestaande vestigingen.

Boek en Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Recentelijk is het object Geleenstraat 16 te Heerlen definitief verkocht aan gemeente...
Orange Media Group verhuist naar Sittard

Orange Media Group verhuist naar Sittard

Per 1 december jl. mag Orange Media Group zich eigenaar noemen van de bedrijfsruimte aan de Kopenhagenstraat 85 te Sittard op...
Bekijk overzicht