Redemptoristen van Klooster Wittem gaan in zee met vastgoedbeheerder en zorgaanbieder

Redemptoristen van Klooster Wittem gaan in zee met vastgoedbeheerder en zorgaanbieder

Namens de eigenaar zijn wij in gesprek met de Lenferink Groep te Zwolle inzake het Klooster in Wittem. Boek en Offermans Makelaars bemiddelt in het verkoopproces.

De congregatie van de redemptoristen, eigenaar van Klooster Wittem, heeft besloten in zee te gaan met de Lenferink Groep te Zwolle. Deze vastgoedbeheerder is voornemens om Klooster Wittem te kopen, waarbij de communiteit in de gelegenheid gesteld wordt om in het gebouw te blijven wonen en haar pastorale werk rond kerken en kapellen voort te zetten. Het hoofdgebouw zal worden geëxploiteerd door de Blueprint Group te Nieuwegein, een landelijk opererende zorgaanbieder die op verschillende plaatsen in Nederland nieuwe woon- en zorgconcepten ontwikkelt en aanbiedt. De Lenferink Groep en de Blueprint Group werken samen in diverse andere zorgcentrums.

In de komende maanden zal Boek en Offermans Makelaars met de partijen verder in gesprek gaan over de praktische uitwerking van de samenwerking.

De partijen verwachten in de loop van het voorjaar een koopovereenkomst te kunnen tekenen, waarna de overdracht aan het einde van dit jaar zal kunnen plaatsvinden.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie