Redemptoristen van Klooster Wittem gaan in zee met vastgoedbeheerder en zorgaanbieder

Namens de eigenaar zijn wij in gesprek met de Lenferink Groep te Zwolle inzake het Klooster in Wittem. Boek en Offermans Makelaars bemiddelt in het verkoopproces.

De congregatie van de redemptoristen, eigenaar van Klooster Wittem, heeft besloten in zee te gaan met de Lenferink Groep te Zwolle. Deze vastgoedbeheerder is voornemens om Klooster Wittem te kopen, waarbij de communiteit in de gelegenheid gesteld wordt om in het gebouw te blijven wonen en haar pastorale werk rond kerken en kapellen voort te zetten. Het hoofdgebouw zal worden geëxploiteerd door de Blueprint Group te Nieuwegein, een landelijk opererende zorgaanbieder die op verschillende plaatsen in Nederland nieuwe woon- en zorgconcepten ontwikkelt en aanbiedt. De Lenferink Groep en de Blueprint Group werken samen in diverse andere zorgcentrums.

In de komende maanden zal Boek en Offermans Makelaars met de partijen verder in gesprek gaan over de praktische uitwerking van de samenwerking.

De partijen verwachten in de loop van het voorjaar een koopovereenkomst te kunnen tekenen, waarna de overdracht aan het einde van dit jaar zal kunnen plaatsvinden.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Recentelijk is het object Geleenstraat 16 te Heerlen definitief verkocht aan gemeente...
Orange Media Group verhuist naar Sittard

Orange Media Group verhuist naar Sittard

Per 1 december jl. mag Orange Media Group zich eigenaar noemen van de bedrijfsruimte aan de Kopenhagenstraat 85 te Sittard op...
Bekijk overzicht