RINO Zuid opent vestiging in Maastricht

RINO Zuid opent vestiging in Maastricht

Geschreven door Kevin Weltens BBA op 10 juli 2019

Op korte termijn zal de Stichting Regionaal Opleidingsinstituut voor Nascholing en Opleiding in de geestelijke gezondheidszorg in Zuid-Nederland, beter bekend als RINO Zuid, een vestiging gaan openen in kantoorgebouw ‘De Colonel’ naast het Centraal Station in Maastricht.

RINO Zuid is in 1984 oorspronkelijk opgericht in Maastricht met als doel de opleiding tot psychotherapeut te verzorgen in Zuid-Nederland. Sinds 2002 is RINO Zuid gevestigd in Eindhoven en uitgegroeid tot een opleidingsinstituut met niet alleen diverse postacademische en duale opleidingen ten behoeve van de geestelijke gezondheidszorg, maar ook diverse nascholingscursussen en incompany-trajecten.

Ten behoeve van de nieuwe vestiging huurt RINO Zuid ruim 230 m² kantoorruimte op de 6e verdieping van ‘De Colonel’. Het kantoorgebouw is voorzien van alle moderne faciliteiten voor hedendaags kantoorgebruik en wordt gekenmerkt door een zeer goede bereikbaarheid, dankzij de ligging aangrenzend aan Station Maastricht. Op de begane grond van ‘De Colonel’ is recent het volledig vernieuwde restaurant Moments en bijbehorende vergaderfaciliteiten geopend.

Boek en Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens Cairn Real Estate. RINO Zuid werd bij deze transactie begeleid door Cresa Nederland.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie