Roc Vastgoed koopt kantoorgebouw Beta Delta Point op Maastricht-Airport

Roc Vastgoed koopt kantoorgebouw Beta Delta Point op Maastricht-Airport

Geschreven door Kevin Weltens BBA op 4 mei 2021

Vastgoedbelegger Roc Vastgoed heeft het moderne kantoorgebouw Beta Delta Point, gelegen aan Australiëlaan 4-17 te MaastrichtAirport, aangekocht ter uitbreiding van hun portefeuille.

Het kantoorgebouw is gelegen op een prominente zichtlocatie nabij de op- en afritten van de autosnelweg A2 / E25. Verdeeld over 4 bouwlagen beschikt het gebouw over circa 5.943 m² VVO kantoorruimte, waarvan momenteel ruim driekwart verhuurd is aan onder andere Bevolkingsonderzoek Zuid, HumanCapitalCare, Accon AVM, Yacht, E-llis en Limbourg & Partners.

Maastricht Aachen Airport en de directe omgeving zijn volop in ontwikkeling. Het bedrijventerrein rondom de luchthaven, Aviation Valley, is in totaal circa 350 hectare groot en in gebruik voor zowel logistieke-, productie- en kantoorgebonden activiteiten.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij de totstandkoming van deze transactie, in nauwe samenwerking met Minerva Development, op namens de verkopende partij. Roc Vastgoed werd bij de aankoop begeleidt door Bos Makelaars.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie