SegEmotion verhuist naar de Voltastraat in Maastricht

Als toerist een stad als Maastricht verkennen kan tegenwoordig op vele manieren. Te voet, per fiets of per scooter. Maar de modernste manier om dit te doen is met een Segway!

Segway rijden is de allerleukste manier om jezelf te verplaatsen. Door de stad of in de natuur, de Segway brengt je waar je maar heen wilt. De Segway is het eerste zelf balancerende vervoermiddel ter wereld dat geen speciale techniek vereist om te besturen. Het is milieuvriendelijk, bijzonder leuk om te doen en ook nog eens heel veilig!

SegEmotion is de grootste aanbieder van volledig verzorgde rondritten in en rond Maastricht op dit tweewielige elektrische voertuig. Vanaf 1 augustus 2019 is SegEmotion in het kenmerkende witte hoekpand aan de Voltastraat 24 in Maastricht. Vanaf deze fraaie locatie, gelegen direct langs de Groene Loper, zullen binnenkort de Segway-tours door Maastricht gaan vertrekken!

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Orange Media Group verhuist naar Sittard

Orange Media Group verhuist naar Sittard

Per 1 december jl. mag Orange Media Group zich eigenaar noemen van de bedrijfsruimte aan de Kopenhagenstraat 85 te Sittard op...
Bedrijfsruimte in Heer-Maastricht verkocht én direct weer verhuurd

Bedrijfsruimte in Heer-Maastricht verkocht én direct weer verhuurd

Boek &...
Bekijk overzicht

Cookiebeleid

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie