Starter in de spotlight: Twins Hairfashion & Beauty

Geschreven door Martijn Weerts op 14 september 2018

Starter in de spotlight:
Twins Hairfashion & BeautyDe tweelingzussen Eleonora en Alexandra Kasumyan zijn 2,5 jaar geleden hun eigen kapsalon gestart aan de Akerstraat 34 te Heerlen.

Eleonora en Alexandra waren op zoek naar een geschikte locatie in Parkstad. Dankzij Boek & Offermans Makelaars kwamen ze terecht bij het pand aan de Akerstraat in Heerlen. Na diverse bezichtigingen, een gedegen business plan en de juiste motivatie werd hun eigen salon een feit!

Vastberaden
Het was voor de dames al jaren geen discussie, een eigen zaak zou er komen. Wat is er immers mooier dan je eigen baas zijn? Alexandra en Eleonora hadden de droom van ‘een eigen zaak’ al vanaf hun 14e jaar. Dus begonnen deze twee enthousiaste en ondernemende zussen 2,5 jaar geleden aan het avontuur.

Onderscheidend
‘Bij ons krijg je nog persoonlijke aandacht, wij vinden het héél belangrijk om onze klanten te kennen en een band op te bouwen’ aldus Alexandra. Maar wat natuurlijk het meest bijzondere is dat de tweelingzussen zelf in de zaak staan én sprekend op elkaar lijken. Elke dag gaan ze met veel passie aan de slag!

Uitdaging
Gedurende de opstartfase zijn er vele uitdagingen. Het moeilijkste was volgens de dames om een goed klantenbestand op te bouwen. Als nieuwkomer in het centrum van Heerlen moet je je niet alleen bewijzen, maar ook bekendheid krijgen. De mensen nieuwsgierig, blij en mooi maken dat was het doel en dus gingen ze de uitdaging aan!

Nu zijn ze inmiddels doorgewinterde onderneemsters met diverse prijzen op zak. Zo hebben ze in 2017 de prestigieuze award ‘Leukste kapsalon van Limburg” gewonnen. De toekomst zien de dames met veel vertrouwen tegemoet, sterker nog ze hebben zich als doel gesteld om ook een keer de award ‘Leukste salon van Nederland’ te winnen.

Twijfel je nog om ook je eigen bedrijf te starten? Volgens Eleonora is dat niet nodig: ‘Wij hebben er geen minuut spijt van, volg je droom en ga de uitdaging aan!’

Benieuwd hoe wij je als starter aan de juiste bedrijfshuisvesting kunnen helpen?

Starter in de spotlight: Twins Hairfashion & Beauty
Martijn Weerts
Neem contact op met Martijn