Stationslocatie Sittard verhuurd aan Kingsmen Interiors

Aan de Stationsstraat 4a te Sittard zal spoedig interieurspeciaalzaak Kingsmen Interiors zijn deuren openen.

De nieuwe winkel beslaat ruim 338 m² en wordt momenteel verbouwd tot een prachtige nieuwe vestiging. Dankzij de ligging nabij het station en het bruisende stadshart van Sittard, nabij gelegen parkeerplaatsen en een degelijke passantenstroom; is de locatie ideaal te noemen voor dit type invulling.

In de recente periode is een stijgende trend merkbaar van verhuurtransacties in winkelgebieden nabij stationslocaties. De invulling is divers en aantrekkelijk, een mix van lokaal ondernemerschap en grotere ketens. Tegen diverse landelijke trends in, is ook aan de Stationsstraat een toename in diversiteit aan ondernemerschap merkbaar. Hetgeen de kern van Sittard completer, diverser en aantrekkelijker maakt.

Kingsmen Interiors is een meubelspeciaalzaak die zich richt op Zuid-Limburg. De producten worden in eigen fabrieken en productielocaties zowel in serie als op maat gefabriceerd. De oorsprong van dit bijzondere bedrijf is in Tiel (Betuwe) gezien een groot groeiend klantenbestand in de Euregio hebben ze Sittard als nieuwe centrale locatie gekozen. Dit met het oog op een gezonde lokale markt en een enorme potentie in de gehele grensregio.

Boek en Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Recentelijk is het object Geleenstraat 16 te Heerlen definitief verkocht aan gemeente...
Orange Media Group verhuist naar Sittard

Orange Media Group verhuist naar Sittard

Per 1 december jl. mag Orange Media Group zich eigenaar noemen van de bedrijfsruimte aan de Kopenhagenstraat 85 te Sittard op...
Bekijk overzicht