Stichting Terre des Hommes Venlo vindt nieuwe locatie in Venlo!

Per 1 april 2020 betrekt Stichting Terre des Hommes Venlo de winkelruimte aan de Straelseweg 204 te Venlo.

Stichting Terre des Hommes Venlo vult daarmee de leegstand op die is ontstaan nadat M. van Vegchel Tweewielers, een familiebedrijf dat sinds 1934 op deze locatie actief is geweest als fietsenspeciaalzaak, vorig jaar haar deuren sloot. De winkelruimte heeft een ruim verkoopvloeroppervlakte van ca. 183 m2 en is gunstig gelegen nabij het Gelreplein.

Stichting Terre des Hommes Venlo begon haar zoektocht naar een nieuwe locatie nadat bekend werd dat de winkelruimte aan de Bisschop Hoensbroeckstraat moest worden verlaten in verband met de komst van 68 sociale huurwoningen op deze locatie. Op de nieuwe locatie aan de Straelseweg realiseert Stichting Terre des Hommes Venlo net als op de Bisschop Hoensbroeckstraat een kringloopwinkel voor de verkoop van tweedehands artikelen.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar.

Uw bedrijfspand verhuren vraagt om creatieve, innovatieve oplossingen, die meestal verder gaan dan een doorsnee advies. Wij adviseren u graag en gaan voor u op zoek naar de geschikte huurder.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Recentelijk is het object Geleenstraat 16 te Heerlen definitief verkocht aan gemeente...
Orange Media Group verhuist naar Sittard

Orange Media Group verhuist naar Sittard

Per 1 december jl. mag Orange Media Group zich eigenaar noemen van de bedrijfsruimte aan de Kopenhagenstraat 85 te Sittard op...
Bekijk overzicht