Top Copy vestigt zich in centrum Heerlen

Geschreven door Roger Hunnekens op 29 november 2021

Sinds 1 november jl. is het dienstenscala in de Heerlense binnenstad uitgebreid met Top Copy Heerlen.

Voorheen was het bedrijf elders in Heerlen gevestigd. Nu is het bedrijf neergestreken in het prachtige, historische pand met een magistrale pui aan de Bongerd 19. Met een vloeroppervlak van maar liefst 112 m² is dit mooie pand uitermate geschikt voor een professionele en succesvolle exploitatie door Top Copy.

Het bedrijf, uitgerust met de meest moderne apparatuur voor onder andere scannen, printen en kopiëren, wordt gerund door de heer Verboeket. Hij is zeker geen onbekende in deze vorm van dienstverlening. Voorheen was hij met een vergelijkbaar bedrijf jarenlang gelieerd aan de universiteit van Aken. De heer Verboeket kent als geen ander het klappen van de zweep en staat zijn klanten graag met raad en daad terzijde.

Gelegen aan de Bongerd, met parkeerplek voor de deur en het winkelcentrum van Heerlen op minder dan een steenworp afstand, laat zich een bezoek aan Top Copy gemakkelijk combineren met een snelle boodschap, een middagje ‘shoppen’ of een hapje en een drankje bij een van de gezellige horecazaken in de bruisende binnenstad van Heerlen.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar.

Top Copy vestigt zich in centrum Heerlen
Martijn Weerts
Neem contact op met Martijn

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Recentelijk is het object Geleenstraat 16 te Heerlen definitief verkocht aan gemeente...
Orange Media Group verhuist naar Sittard

Orange Media Group verhuist naar Sittard

Per 1 december jl. mag Orange Media Group zich eigenaar noemen van de bedrijfsruimte aan de Kopenhagenstraat 85 te Sittard op...
Bekijk overzicht