Topsport in de makelaardij

Geschreven door Martijn Weerts op 21 februari 2019

Elke dag bedrijven wij topsport in de makelaardij, maar er zijn collega's die dit op andere vlakken ook voortzetten. Onze collega Peter Hellenbrand streeft, naast zijn full-time baan, ook een carrière als topsporter na.

Peter beoefent sinds 1998 de schietsport en maakte in 2003 zijn internationale debuut in de schietdiscipline luchtdrukgeweer bij de Europese jeugdkampioenschappen. In 2012 kwalificeerde hij zich als enige Nederlandse schutter voor de Olympische Spelen van Londen, waar hij een finale plek behaalde. Sinds 2017 combineert hij dit met zijn full-time baan bij Boek en Offermans Makelaars.

Trainingsschema
Het combineren van topsport met zijn full-time baan was in het begin flink wennen. Toch voelde het direct goed. Het aantal trainingsuren en zijn trainingsschema werden aangepast. "Het gaat tegenwoordig vooral om het vasthouden en verfijnen van het niveau. Dat red ik met een relatief beperkt aantal uren", aldus Peter.

Een goede match
Boek en Offermans Makelaars beoefent dagelijks topsport in de Makelaardij. Met 4 vestigingen zijn zij dan ook dé makelaar in Limburg op het gebied van wonen, bedrijfsmatig onroerend goed en recreatie. Elke dag opnieuw gaan zij voor het beste resultaat voor hun klanten. Volgens Peter een goede match: "Tijdens mijn dagelijkse werkzaamheden streef ik, net zoals in mijn topsportcarrière, eveneens perfectie na. Samen met een team van enthousiaste en gedreven collega's hebben we dagelijks hetzelfde doel voor ogen: excelleren in ons vakgebied. Bovendien steunt Boek en Offermans mij om mijn sportieve droom te verwezenlijken."

WorldCup
Er volgen nog drie WorldCup wedstrijden, het Europees kampioenschap en de European Games waarop hij zich van deelname aan de Spelen van 2020 kan verzekeren. De eerstvolgende is in New Delhi, donderdagmorgen stapt Peter op het vliegtuig. Vanaf zaterdag komen hier schutters in actie in verschillende wedstrijden voor de eerste WorldCup van het seizoen.

Volg onze social media om op de hoogte te blijven van Peter zijn route naar Tokyo 2020.

Topsport in de makelaardij
Martijn Weerts
Neem contact op met Martijn

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Wat zijn de mogelijkheden van leegstaande scholen en welke rol heeft Boek & Offermans Taxaties bij de herontwikkeling hiervan?

Wat zijn de mogelijkheden van leegstaande scholen en welke rol heeft Boek & Offermans Taxaties bij de herontwikkeling hiervan?

Door diverse demografische ontwikkelingen kampen gemeenten / eigenaren van maatschappelijk vastgoed met leegstand. Steeds meer zijn zij...
Ik heb een bod gedaan van de vraagprijs, ben ik dan de koper?

Ik heb een bod gedaan van de vraagprijs, ben ik dan de koper?

Een veelvoorkomend misverstand bij onderhandelingen is dat als men de vraagprijs geboden heeft, men in de veronderstelling is, dat men...
Bekijk overzicht