Twee beleggingsobjecten in regio Venlo verkocht

Twee beleggingsobjecten in regio Venlo verkocht

Namens haar opdrachtgevers Rubens Capital en Holland Immo Group heeft Boek & Offermans Makelaars de objecten aan de Lomstraat 7 in Venlo en de Kerkstraat 41/Beijtelstraat 1a in Tegelen verkocht.

Lomstraat 7 Venlo
Het object aan de Lomstraat 7 te Venlo is op een absolute A1-locatie gelegen aan de hoofdwinkelstraat van het historische kernwinkelgebied van Venlo. Het object betreft een winkelruimte ter grootte van ca. 151 m2 VVO op de begane grond met aan de achterzijde een grote bedrijfsruimte ter grootte van ca. 207 m2 VVO. De winkelruimte is langjarig verhuurd aan Claire’s. Daarnaast beschikt het object zowel aan de voor- als aan de achterzijde over bovengelegen verdiepingen.

Kerkstraat 41/Beijtelstraat 1a Tegelen
Het object aan de Kerkstraat 41/Beijtelstraat 1a is gelegen aan de hoofdwinkelstraat van Tegelen. Het charmante object betreft een winkelruimte ter grootte van ca. 91 m2 VVO op de begane grond thans in gebruik bij CarrieĢra Damesmode en een woning in verhuurde staat op de bovengelegen verdieping ter grootte van ca. 85m2 VVO. Het naastgelegen object aan de Kerkstraat 39, welke thans in gebruik is bij Kruidvat, is nog beschikbaar voor verkoop.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens verkopers Rubens Capital en Holland Immo Group. Beide objecten zijn aangekocht door particuliere beleggers.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie