Twee beleggingsobjecten verkocht in Maastricht

Boek en Offermans Makelaars heeft namens de desbetreffende eigenaren de verkoop tot stand gebracht van een tweetal beleggingsobjecten in Maastricht.

Borgharenweg 130 – 150, MaastrichtBorgharenweg 130-150 Maastricht
Na de recente realisatie van de nieuwe Noorderbrug-aansluiting is dit pand op een uiterst goed bereikbare locatie gelegen. Op een perceel van ruim 4.000 m² bevindt zich een bedrijfscomplex van bijna 2.500 m² BVO, welk thans volledig is verhuurd aan Innovatest Europe en Verfland. Boek en Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verkopende partijen 3W Holding, Stichting Woonpunt en Servatius Wonen en Vastgoed.

Punterweg 23, MaastrichtPunterweg 23 Maastricht
Dit zelfstandige bedrijfspand, bestaande uit circa 680 m² bedrijfsruimte en circa 220 m² kantoorruimte, is centraal gelegen op industrieterrein Beatrixhaven. Het pand is thans in gebruik bij één huurder; Daamen Verswaren. Boek en Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verkoper, een particulier belegger.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Recentelijk is het object Geleenstraat 16 te Heerlen definitief verkocht aan gemeente...
Orange Media Group verhuist naar Sittard

Orange Media Group verhuist naar Sittard

Per 1 december jl. mag Orange Media Group zich eigenaar noemen van de bedrijfsruimte aan de Kopenhagenstraat 85 te Sittard op...
Bekijk overzicht