Vaessen Juweliers opent 2e vestiging

Geschreven door Kevin Weltens BBA op 13 oktober 2021

De bekende Heerlense juwelier Vaessen zal op korte termijn een vestiging openen aan de Maastrichter Brugstraat 9 in Maastricht. Op deze fraaie zichtlocatie, nabij de Sint Servaasbrug, krijgt men de beschikking over circa 50 m² winkelruimte op de begane grond.

Vaessen Juweliers werd in 1900 opgericht door Stephanus Vaessen en is al sinds 1938 gevestigd op de huidige locatie op de hoek van de Bongerd – Oranje Nassaustraat in Heerlen. In 2010 heeft de 4e generatie de zaakvoering overgenomen, die thans de keuze heeft gemaakt om een tweede vestiging in Maastricht te gaan openen.

De Maastrichter Brugstraat is een van de belangrijkste winkelstraten in het kernwinkelgebied van Maastricht en wordt gekenmerkt door diverse vestigingen van internationale retailers zoals Bijenkorf, Denham, Hugo Boss, Nespresso, Tommy Hilfiger en River Woods.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhurende partij. Vaessen Juweliers werd bij de totstandkoming van deze transactie begeleid door Aelmans Makelaars.

Vaessen Juweliers opent 2e vestiging
Martijn Weerts
Neem contact op met Martijn

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Orange Media Group verhuist naar Sittard

Orange Media Group verhuist naar Sittard

Per 1 december jl. mag Orange Media Group zich eigenaar noemen van de bedrijfsruimte aan de Kopenhagenstraat 85 te Sittard op...
Bedrijfsruimte in Heer-Maastricht verkocht én direct weer verhuurd

Bedrijfsruimte in Heer-Maastricht verkocht én direct weer verhuurd

Boek &...
Bekijk overzicht

Cookiebeleid

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie