Veiligheidsregio Limburg-Noord huurt kantoorruimte in Venlo

Na een grote verbouwing zal GGD Limburg-Noord per 1 maart 2019 zijn intrek nemen op de volledige eerste verdieping (414 m2) van het gebouw aan de Hogeweg 99 te Venlo.

De begane grond van het gebouw is langjarig in gebruik door huisartsenpraktijk Craneveld en apotheek Craneveld. De 1e verdieping is nog beschikbaar voor medisch-/maatschappelijk gerelateerde activiteiten.

Het gebouw heeft een zeer gunstige ligging tussen binnenstad en autosnelwegen en is daardoor goed bereikbaar met het eigen en openbaar vervoer. Daarnaast beschikt het gebouw over voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Veiligheidsregio Limburg-Noord zal op deze nieuwe locatie de consultatiebureaus voor Venlo-Noord (Withuis) en Venlo-Zuid (Zuidpilaar) samenvoegen tot één GGD locatie. GGD Limburg–Noord is onderdeel van Veiligheidsregio Limburg–Noord.

Boek en Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Numbr Boekhouders & Adviseurs verhuist naar Céramique

Numbr Boekhouders & Adviseurs verhuist naar Céramique

Vanaf 1 november 2023 zal Numbr Boekhouders & Adviseurs hun huidige locatie in de oude binnenstad van Maastricht gaan verruilen voor...
Gym Rebel opent nieuwe sportstudio in Maastricht

Gym Rebel opent nieuwe sportstudio in Maastricht

Sportstudio Gym Rebel steekt de straat over en verhuist van hun huidige locatie aan Frankenstraat 148 in Maastricht naar Frankenstraat...
Bekijk overzicht

Cookiebeleid

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie