Verfgroothandel VVBHUSAN B.V. huurt 390 m2 bedrijfsruimte in Venlo

Per 1 januari 2020 verwacht VVBHUSAN B.V. haar intrek te nemen in het nieuw te realiseren bedrijfsgebouw in Venlo, aan de Minckelersstraat.

Nadat DGA Corné Geerts werd gewezen op de beschikbaarheid van de betreffende unit was de keuze snel gemaakt. Met de verhuizing van de Veegtesstraat naar de Minckelerstraat kiest VVBHUSAN B.V. voor kwaliteit.

Het nieuw te realiseren bedrijfsgebouw wordt namelijk duurzaam gebouwd, biedt meer zichtbaarheid en een betere bereikbaarheid ten opzichte van de huidige locatie.

Aan de Minckelersstraat wordt binnenkort gestart met de realisatie van een bedrijfsgebouw ter grootte van ca. 2.352 m2, waarvan VVBHUSAN B.V. het voorste gedeelte ter grootte van ca. 390 m2 in gebruik zal nemen. Het bedrijfsgebouw onderscheidt zich door een mooie hoekligging, voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein en een grote glazen pui.

De nieuwbouw wordt gerealiseerd op bedrijventerrein Veegtes (onderdeel van Noorderpoort Business Park) nabij woonboulevard Trefcenter welke recentelijk werd uitgebreid met een Bauhaus van 18.000 m2. Op het ca. 80 hectare grote bedrijventerrein zijn ongeveer 140 bedrijven gevestigd. Er zijn met name bedrijven gevestigd in de sectoren industrie, groot- en tussenhandel en bouw.

Boek en Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Recentelijk is het object Geleenstraat 16 te Heerlen definitief verkocht aan gemeente...
Orange Media Group verhuist naar Sittard

Orange Media Group verhuist naar Sittard

Per 1 december jl. mag Orange Media Group zich eigenaar noemen van de bedrijfsruimte aan de Kopenhagenstraat 85 te Sittard op...
Bekijk overzicht