Vincent van Gogh huurt 464 m2 kantoorruimte in Venlo

Deze organisatie voor specialistische geestelijke gezondheidszorg, met het hoofdkantoor in Venray, neemt per 1 maart 2019 zijn intrek op de volledige 2e verdieping aan de Hogeweg 99. Alleen de onderdelen HELDR en STERKR, ambulante behandeling voor kinderen en jongeren, vestigen zich hier.

Aan de Hogeweg zijn al meerdere jaren een apotheek en huisartsenpraktijk gevestigd. Het vertrek van MetGGZ en Psyq per 1 november 2018 heeft geleid tot leegstand van de 1e en 2e verdieping. Eerder maakten we al bekend dat de 1e verdieping per 1 februari 2019 in gebruik zal worden genomen door Veiligheidsregio ten behoeve van de samenvoeging van een tweetal consultatiebureaus.

Per 1 maart 2019 zal HELDR haar intrek nemen op de 2e verdieping waarmee het gebouw weer volledig is ingevuld. De korte periode van leegstand werd gebruikt voor een interne verbouwing ten behoeve van de nieuwe gebruikers.

Het gebouw heeft een zeer gunstige ligging tussen binnenstad en autosnelwegen en is daardoor goed bereikbaar. Daarnaast beschikt het gebouw over voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Vincent van Gogh voor geestelijke gezondheid biedt specialistische geestelijke gezondheidszorg voor jongeren, volwassenen en ouderen in Limburg, Brabant en Gelderland. En steeds vaker online.

Boek en Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar.