Voormalige gebedsruimte in Maastricht-West verkocht!

Namens een religieus genootschap heeft Boek & Offermans Makelaars de verkoop tot stand gebracht van het object gelegen aan de Peymeestersdreef 22 in Maastricht.

Dit moderne object, met een totale oppervlakte van circa 295 m², is centraal gelegen in de wijk Belfort aan de westzijde van Maastricht. Tot voor kort was het object in gebruik als bijeenkomst- en gebedscentrum en de nieuwe eigenaar, een particulier belegger, zal het object gaan gebruiken ten behoeve van een andere gebruiksfunctie. Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verkopende partij.

Voormalige gebedsruimte in Maastricht-West verkocht!

Bedrijfspand verkopen of verhuren?

Het begint allemaal bij een goed kennismakingsgesprek, mogen wij kennismaken? Boek & Offermans Makelaars is sinds 1975 actief op de vastgoedmarkt en al jaren de grootste bedrijfsmakelaar van Limburg. Een team van meer dan dertig gecertificeerde medewerkers staat voor je klaar. Ons lidmaatschap van de NVM, sterke marktpositie en een diepgeworteld regionaal netwerk gecombineerd met het landelijk relatienetwerk van Dynamis biedt een fantastisch uitgangspunt voor een geslaagde transactie.

Kennismakingsgesprek inplannen

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Recentelijk is het object Geleenstraat 16 te Heerlen definitief verkocht aan gemeente...
Orange Media Group verhuist naar Sittard

Orange Media Group verhuist naar Sittard

Per 1 december jl. mag Orange Media Group zich eigenaar noemen van de bedrijfsruimte aan de Kopenhagenstraat 85 te Sittard op...
Bekijk overzicht