Webshop in gezondheidsartikelen strijkt neer in Kerkrade

Geschreven door Roger Hunnekens op 22 november 2021

AixSwiss B.V. opent een distributielocatie op bedrijventerrein Dentgenbach.

Sinds 13 september jl. is E-Commerce Gezondheindssite AixSwiss de trotse huurder van een unit van 230 m² v.v.o. binnen dit charmante bedrijfscomplex met eigen, moderne en van alle gemakken voorziene kantoorruimte boven de bedrijfsruimte.

De bedrijfsruimte aan de Strijthagenweg 16 is de ideale plaats voor uitbreiding van de snel groeiende organisatie. AixSwiss is gespecialiseerd in de productie van Nupure voedings- en vitaminesupplementen alsmede andere medische producten. Hun focus is met name gericht op de Duitse markt. Hun klantenkring kent zowel particulieren en apotheken alsook medische groothandels.

De unit op Strijthagenweg 16 leent zich dan ook prima voor de uitbreiding van haar diensten. Vanaf deze locatie zal de online apotheek haar klantenkring nog beter kunnen adviseren en de logistieke distributie van haar producten kunnen perfectioneren.

Immers: de hoge en ruim bemeten rolpoort in combinatie met het verharde en goed verlichte terrein zijn perfect voor laden en lossen, terwijl de ligging op industrieterrein Dentgenbach een goede ontsluiting biedt naar zowel lokale alsook (inter-)nationale bestemmingen. Via de nabijgelegen Buitenring zijn zowel de A2/76, de grensovergang met Duitsland alsook luchthavens Maastricht Aachen Airport, Luik en Keulen snel bereikbaar.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar.

Webshop in gezondheidsartikelen strijkt neer in Kerkrade
Martijn Weerts
Neem contact op met Martijn

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Recentelijk is het object Geleenstraat 16 te Heerlen definitief verkocht aan gemeente...
Orange Media Group verhuist naar Sittard

Orange Media Group verhuist naar Sittard

Per 1 december jl. mag Orange Media Group zich eigenaar noemen van de bedrijfsruimte aan de Kopenhagenstraat 85 te Sittard op...
Bekijk overzicht