Winkelruimte Saroleastraat 59 Heerlen verhuurd

Boek & Offermans Makelaars heeft voor haar opdrachtgever een huurovereenkomst met het voor Heerlen nieuw concept ‘Le Burger’ tot stand gebracht.

Deze winkelruimte is gelegen in het kernwinkelgebied nabij het recentelijk opgeleverd Maankwartier; de nieuwe verbinding tussen het noordelijk en zuidelijk deel van de stad. Hier liggen o.a. het NS/bus station, winkels, cafés, een hotel, kantoren en woningen. De winkelstand in de Saroleastraat is uitstekend te noemen en kenmerkt zich door nagenoeg volledige dekking van landelijke ketens op het gebied van onder meer kleding, schoeisel, telefonie en verzorging. Door de gunstige ligging tussen de Promenade, winkelcentrum ‘Corio Center’ en het station staat ‘het Sarool’ bekend als een zeer populaire winkellocatie.

Medio december dit jaar verwacht Le Burger de deuren voor het publiek te kunnen openen. Le Burger levert passie tussen twee broodjes; verse ingrediënten, handgemaakt. Een culinaire ervaring die het verschil maakt ten opzichte van het reguliere fast-food aanbod. Met in totaal ca. 265 m² zal dit nieuwe concept voorzien in de dagelijkse burger lunch en diner behoeften. Een mooie aanwinst voor het aanbod in het centrum van Heerlen.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Recentelijk is het object Geleenstraat 16 te Heerlen definitief verkocht aan gemeente...
Orange Media Group verhuist naar Sittard

Orange Media Group verhuist naar Sittard

Per 1 december jl. mag Orange Media Group zich eigenaar noemen van de bedrijfsruimte aan de Kopenhagenstraat 85 te Sittard op...
Bekijk overzicht